Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve elverişli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara elverişli şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Güfte konusu güç zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son mesabe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoklukla metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi manzara simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Başkaca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül evet.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye Yangın Merdiveni Kapısı oldukça duygulu davranıyoruz.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının tasarımının en dobra şekilde kuruluşlması gereklidir. Kanatları düzgün biçimde insicamlı monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Ivedili çıkış bapsı kilitli olmamalı ve el ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların esrar sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata mevla binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha şu denli kata malik binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal eylemek ve montajını açmak binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

CMD Mühür; nitelikli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page